Benvingudes i benvinguts al Blog de Cims i Indrets més Singulars de Catalunya

dimecres, 31 de març del 2010

Nova data 5 i 6 /06/10 CERDANYA-GR-BELLVER-PORTA( BONS-HOMES)

Hora de sortida: 2/4 de 7 del mati de la UEC de Barcelona Sortim des de Vall d'Hebron o des del Prat. Sortida amb autocar. Esmorzarem a la colònia Rosal, dinar de motxilla. Pernoctarem al refugi de Cap de Rec ½ pensió. El primer dia dinar de motxilla, es pot demanar en el refugi.

Recorregut: El primer dia anirem de Bellver pel GR 107 al refugi de Cap de Rec. El dia següent del refugi a Porta, a on ens recollirà el autocar.

Temps de marxa: El primer dia , 6 hores, el següent dia, 7 hores

Desnivell: El dia 1: 600 mts. El dia 2: 900 mts.

Dificultats tècniques: Baixes

A tenir en compte: Ens portarem l’esmorzar i el dinar, cal portar la roba i calçat adequats a la temporada i al terreny previstos. La participació es voluntària i gratuïta, encara que es obligatòria l’assegurança federativa o similar, la qual recordem que la A i B no cobreixen els accidents a més de 2.000 m

Si no disposeu del carnet C, cal fer una ampliació puntual per aquesta sortida.

Mireu el comentari

1 comentari:

  1. Amb les noves dates desconeixem amb quines persones comptem ara que puguin fer la sortida, per tant si no ens dieu el contrari considerarem que continuareu venint, en cas contrari cal que ens ho comuniqueu. Penseu que les places de l’autocar son com a màxim per a 55 persones.

    Algú ens ha manifestat que no vol que els hi donin el picnic pel dinar del segon dia, el cost és de 8,5 €, si algú més vol prescindir d’aquest picnic cal que ho comuniqui i li descomptarem el cost del mateix.

    Pocs dies abans de la sortida us enviarem, com de costum, un e-mail amb més detalls sobre la mateixa.

    ResponElimina